Versión en castellano del web de la Casa de turismo rural l´Esquerra de Gabriel

Allotjament rural l´Esquerra de Gabriel. L´entorn

El Montsià és la comarca més meridional de Catalunya i de gran diversitat geogràfica i això fa que hagi grans contrastes paisatgístics. Aquesta comarca compren part del Delta i del riu Ebre, el massís dels Ports, les platges, les serres del Montsià i la plana de la Galera.

La casa de l'Esquerra de Gabriel està situada a 2,3 Km. d'Amposta i gaudeix dels privilegis d'estar ubicada en un indret dins de l'entorn del Delta de l'Ebre i del seu Parc Natural.

Des dels camps de cultiu d'arròs fins a les platges del Delta, el visitant pot observar uns paratges encara salvatges i uns espais naturals que difícilment trobarà a altres parts de Catalunya. Llocs com: La Platja del Trabucador, la Punta de la Banya, les Llacunes de l'Encanyissada i la Tancada, la Punta del Fangar i la Platja de la Marquesa, l'Illa de Buda, entre d'altres, són ecosistemes del Parc Natural del Delta de l'Ebre que cal visitar.

Anant cap al nord, es pot visitar el Parc Natural dels Ports de Tortosa Besseit (a 30 km) i les comarques de la Terra Alta (a 40 km) conegudes pels seus vins. Anant més cap al sud troben les poblacions turístiques per excel·lència, com Sant Carles de la Ràpita (a 12 km), les Cases d'Alcanar (a 18 km) i Penyíscola (a 40 km). També estem a 80 km. del parc temàtic de Port Aventura (Tarragona) i a 180 km. de Barcelona.

 • Click per ampliar
  Pas de barca a l'illa de Buda
 • Click per ampliar
  Far del Fangar
 • Click per ampliar
  Platja de la Marquesa
 • Click per ampliar
  Flamencs a la Bassa de les Olles
 • Click per ampliar
  Camps d'arròs

Allotjament rural L'Esquerra de Gabriel. Ctra. TV3405, km. 3,2 . 43870 Amposta (Tarragona)
Telèfons 625 51 83 85 - 977 70 05 32 - correu electrònic - informació i avís legal

Carta europea de turisme sostenible en els espais protegits